En blogg om att bo i hus

Golvbrunnen reglad

Golvbrunn reglad

Då var reglarna till golvbrunnen på plats. Det ser lite skevt ut på bilden men jag får skylla på skuggorna. Enligt min vinkelhake så är i alla fall alla hörn 90°. Om det nu spelar så stor roll egentligen…..

Det blir ganska tight för direkt efter golvbrunnen är jag tvungen att sätta dit en rörböj, men det går precis.

Similar posts
  • Lägga klinkers Nu är klinkersgolvet i badrummet klart och det blev bra mycket bättre än när jag gjorde det själv. Fallet är åt rätt håll och det är rakt och snyggt. För att underlätta fallet kring golvbrunnen så hade jag skaffat en kvadratmeter med klinkerplattor som är 10x10cm, i övrigt är plattorna 20x20cm. Vi ska sedan ha [...]
  • Flytspackel Nu är badrumsgolvet flytspacklat. Under detta är det både golvspånskiva och golvgips så det bör inte vara några problem att lägga klinkers på. Flytspackla gjorde jag inte själv utan jag hade hjälp av ett proffs. Det som jag däremot gjorde helt själv var att inhandla allt flytspackel, eller avjämningsmassa som det väl egentligen heter. Det [...]
  • Golvet klart! Nu är golvet i badrummet klart! Eller, inte riktigt. Det som nu är kvar är bara att lägga golvgips, flytspackel, golvärme och klinkers. Men nu är i alla fall golvspånskivan på plats och det har blivit dags att göra en massa annat innan jag fortsätter med golvet. På bilderna syns det svåraste stället och det [...]
  • Golvbrunn Badrumsrenoveringen har stått still ett tag men nu har jag kommit igång igen. Det senaste jag gjorde var att regla golvet där golvbrunnen ska vara och idag har jag nu fått golvbrunnen på plats. Detta var inte speciellt svårt, men ändå en ganska obehaglig upplevelse på sitt sätt. Blir det fel så kan det få [...]
  • Regla golv med golvbrunn Nu är väggarna reglade och isolerade och gipsade i en del av badrummet och nu är det dags att regla golvet. Man kan ju undra varför jag inte började med golvet och ibland kan det vara bra att ha saker att undra över…. Där golvbrunnen ska vara har det tidigare varit en golvbrunn, men då [...]

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste kommentarer

Kategorier

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE