En blogg om att bo i hus

Ohyra på äppelträd

bildI år liksom förra året har våra äppelträd blivit angripna av någon sorts ohyra. Vissa blad, framförallt på vattenskotten, liksom skrumpnar ihop. Träden ger också dåligt med frukt. Om detta beror på ohyran eller ej har jag ingen aning om. Jag har inte brytt mig om att fördjupa mig mer i om vad det är för ohyra eller hur man får bort den. Några slags löss verkar det i alla fall vara.

Några verkar i alla fall gilla dessa skadedjur för i år har vi fått besök av ett gäng småfåglar som verkar tycka dessa små löss är smaskens. Har inte sett dessa fåglar förut och jag vet inte vad det är för sort men mätta blir de.

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste kommentarer

Kategorier

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE