En blogg om att bo i hus

Knivställ

Knivställ - DelarKnivställ

Blev less på att alla våra köksknivar bara ligger i en hög i ett fack i en kökslåda. Vi har ett knivställ men där får det bara plats fem knivar och det välter väldigt lätt.

Jag hade en ekplanka som låg och skräpade och lyckades av denna göra ett knivställ som jag blev riktigt nöjd med.

Plankan är c:a 80mm bred och jag sågade skåror i den som knivarna hänger i . Vissa knivar av vissa modeller funkar dock inte, de liksom bara ramlar ur. Men jag gillar ändå det funktionella att det lätt bara går att rycka åt sig en kniv.

Similar posts
  • Köksgolvet fixat Idag har jag lagat det uppbrutna köksgolvet. Det var ungefär en kvadratmeter golv plus ett köksskåp som behövdes sättas dit igen. Redan innan jag bröt upp golvet här var det aningen ojämt  och ganska dåligt reglat. Vissa av golvbrädorna vilade till viss del direkt på spånet och övrigt byggavfall som fanns där under. Jag var [...]
  • Stambyte del 5 – Delar av köksg... Nu har jag brutit upp delar av köksgolvet där ett vattenledningsrör samt att avloppsrör från diskbänken ska bytas. Vi har trägolv i köket men brädorna där rören ligger under är skarvade så jag har inte behövt att lirka loss hela golvplankor. Troligen gjordes golvet på det sättet den gången de drog in rören. De har [...]

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste kommentarer

Kategorier

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE